منتديات نساء نت

nissaa
 
الرئيسيةالتسجيلالتعليمـــاتالمشاركات الجديدةموآضـــيع لم يتم آلرد عليهآقوانين المنتدىمشاركات اليوممحرك البحث
บ้านบ้าน  Latest imagesLatest images  สมัครสมาชิก(Register)สมัครสมาชิก(Register)  เข้าสู่ระบบ(Log in)  
آخر المواضيع
الموضوع
تاريخ إرسال المشاركة
بواسطة
الصفات التي تكرهها المرأة
الجمود في العلاقة الزوجية
الآمان النفسي
اذكار الزواج
نصائح زوجية اثناء حيض المرأة
غرائب عالم الزوجية
متى تنتهي صلاحية الرجل
أسراريجب ألا تعرفها النساء
كيف تقوى شخصيتك بالتدريبات الوجدانيه
نصائح لكى تكونى ابنه لام الزوج
Wed Feb 27, 2013 8:59 pm
Sat Feb 16, 2013 11:36 pm
Sat Feb 16, 2013 11:36 pm
Sat Feb 16, 2013 11:35 pm
Sat Feb 16, 2013 11:35 pm
Sat Feb 16, 2013 11:35 pm
Sat Feb 16, 2013 11:35 pm
Sat Feb 16, 2013 11:35 pm
Sat Feb 16, 2013 11:34 pm
Sat Feb 16, 2013 11:34 pm











عملت بسبوسه وفشلت طيب معلش جربي دي باسرارها الجديده من مطبخي

อ่านหัวข้อก่อนหน้า อ่านหัวข้อถัดไป Go down
ผู้ตั้งข้อความ
معلومات العضو
خليل احمد

خليل احمد

المدير العام

المدير العام
معلومات إضافية
عدد المساهمات : 4904
تاريخ التسجيل : 05/02/2013
معلومات الاتصال
https://nissaa.yoo7.com


السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
اللهم صل وسلم علي سيدنا محمدا وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا

النهارده البسبوسه
طيب ايه الجديد في مية طريقة بسبوسه
طيب معلش بشويش علي كده وجربوا الطريقه ده بالمره بجمله الفشل لو فشلت ولو نجحت وده انا واثقه فيه يبقي انت يا فتوكه اللي كسبت طريقه بسبوسه ولا العبد بقالي سنين بعملها
بس قولت لازم ولابد انزل لاحلي فتوكات يجربوا بسبوستي يمكن حد يدعيلي دعوه حلوه

في كام سر من اسرار نجاح البسبوسه حنقولهم مع بعض

المقادير
نص كيلو دقيق سميد ( من عند العطار ) 2.5 كوب سميد
يعني لا حلو الشام ولا حلو الصمدي ولا غيره السايب اللي عند العطار
كوب الا ربع سكر
نص كوب سمنه بلدي افضل شئ او زبده ممكن او 3ملاعق مليانه
خمسين جرام عسل تقيل حوالي ثلث الكوب ( الشربات اللي بنسقي بيه الحلويات بس ده حنسيبه يتقل علي النار شويه يبقي في سماكه العسل النحل كده )
نص كوب جوز هند او اقل او اكثر حسب ما بتحبيه
نص كوب لبن
نص معلقه بكنج بودر


الطريقه
نحط المقادير الجافه مع بعض والسائله مع بعض
ثم نضعهم علي بعض ونخلط علي خفيف
لحد ما بتقي عجينه تقيله تتفرد في الصينه بالمعلقه مش سايحه خالص ولا صلبه

اول سر
لو متوفر طحينه ندهن الصنينه بالطحينه دهن خفاف بالاصابع مش نكتر ليه بقي علشان تطلع قطع البسبوسه متماسكه جدا وكل قطعه بقطعتها مش تتفتت ولا تلزق
انا مكنش عندي المرده ده والحمد لله طلعت سليمه برضه بس بالطيحينه بتبقي احلي واحلي

بالشكله ده
عملت بسبوسه وفشلت طيب معلش جربي دي باسرارها الجديده من مطبخي

ونحط المكسرات المتوفره او بدون

وبعدين ندخلها الفرن علي الشبكه اول ما تبدء تحمر من تحت نشغل الشوايه لو بيشتغلوا مع بعض لو لا نحمرها من تحت وبعدين نولع الشوايه لحد ما تحمر

في الوقت ده نعمل ايه العسل
العسل اللي يكفي نص كيلو
عباره عن
2.5 كوب سكر
2 كوب ميه
نص ليمونه
3 ملاعق عسل جلكوز لو متوفر
ويا سلام بقي لو شويه فانيليا وملعقه سمنه بلدي بعد ما العسل يستوي

بعد ما تغلي بخمس دقايق نطفي عليه لان عسل البسبوسه بيكون خفيف

وبعدين لما تستوي البسبوسه نكون لسه طافين علي العسل ونسقي البسبوسه
يعني السر التاني الشربات سخن بيغلي والبسبوسه مولعه من الفرن وتصبي عليها بالشكل ده

عملت بسبوسه وفشلت طيب معلش جربي دي باسرارها الجديده من مطبخي

ايه اللي انا عمله ده كل ده شربات
ايوا ده متعمد يا فتوكات
وده سر جديد
لازم البسبوسه تبقي غرقانه عسل يعني العسل مغطيها ومغرقها
وتفضل كده ساعتين ولا حاجه لحد ما تشرب العسل ولوفي زياده تصفيه
وده بيخلي البسبوسه طريه وطعمها تحفه
المقدار اللي قولت عليه للعسل مش حيبقي فيه زياده ان شاء الله لاني عملت المقدار بالظبط وشربته وكان في زياده بسيطه اوي

وده بعد ساعه لما شربت كل الشربات بتعها وفي حاجات بسيطه في الجوانب
عملت بسبوسه وفشلت طيب معلش جربي دي باسرارها الجديده من مطبخي

وهنا بعد ما قطعتها وشكلها جميل ازاي

عملت بسبوسه وفشلت طيب معلش جربي دي باسرارها الجديده من مطبخي

عملت بسبوسه وفشلت طيب معلش جربي دي باسرارها الجديده من مطبخي

وهنا الصينيه بعد ما اخدنا منها البسبوسه بصوا القطع طالعه متماسكه ازاي

عملت بسبوسه وفشلت طيب معلش جربي دي باسرارها الجديده من مطبخي

ايه رايكم
تحفه والله تستاهل المحاوله وجربوا وحتدعولي

اخيرا سيبها في المطبخ متغطيه مش حيجرلها حاجه خالص انا فضلت في المطبخ لحد ما خلصت لان التلاجه حتنشفها


بتوع الرجيم اللي انا منهم انا حاولت محاولت كتير علشان اقلل السكر فيها بصراحه كلها بتفشل والحمد لله ده افضل طريقه يعني اللي عامله رجيم تدوق بس زي حالاتي بس انا اصلا مش غاويه شرقي الحمد لله بعملها لولادي وجوزي وانا بدوقها بس
انسي واعمليها في يوم الفري ولومقدرتشي تقاوم وكلت منها كتير اوعي تدعي علي الله يكرمك

دعواتكم يا قمرات والتقيم طبعا والرد علشان الموضوع يترفع شويه كالعاده
ขึ้นไปข้างบน Go down

عملت بسبوسه وفشلت طيب معلش جربي دي باسرارها الجديده من مطبخي

อ่านหัวข้อก่อนหน้า อ่านหัวข้อถัดไป ขึ้นไปข้างบน
หน้า 1 จาก 1

Similar topics

-
» عملت النوتيلا على طريقه ام ريتاج وطلعت جميله
» شيكولاته ( النوتيلا ) من مطبخي في دقيقه
» عملت ام على وبالصور تعالى تعالى
» الكنافة بالقشطة من مطبخي .....صور
» الكشري المصري من مطبخي

Permissions in this forum:คุณไม่สามารถพิมพ์ตอบ
منتديات نساء نت :: أقسام الطبخ :: الحلويات الشرقية والغربية-

xml atom feed Rss 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 192 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 257 258 259 260
© phpBB | التبليغ عن محتوى مخالف