منتديات نساء نت

nissaa
 
الرئيسيةالتسجيلالتعليمـــاتالمشاركات الجديدةموآضـــيع لم يتم آلرد عليهآقوانين المنتدىمشاركات اليوممحرك البحث
บ้านบ้าน  Latest imagesLatest images  สมัครสมาชิก(Register)สมัครสมาชิก(Register)  เข้าสู่ระบบ(Log in)  
آخر المواضيع
الموضوع
تاريخ إرسال المشاركة
بواسطة
الصفات التي تكرهها المرأة
الجمود في العلاقة الزوجية
الآمان النفسي
اذكار الزواج
نصائح زوجية اثناء حيض المرأة
غرائب عالم الزوجية
متى تنتهي صلاحية الرجل
أسراريجب ألا تعرفها النساء
كيف تقوى شخصيتك بالتدريبات الوجدانيه
نصائح لكى تكونى ابنه لام الزوج
Wed Feb 27, 2013 8:59 pm
Sat Feb 16, 2013 11:36 pm
Sat Feb 16, 2013 11:36 pm
Sat Feb 16, 2013 11:35 pm
Sat Feb 16, 2013 11:35 pm
Sat Feb 16, 2013 11:35 pm
Sat Feb 16, 2013 11:35 pm
Sat Feb 16, 2013 11:35 pm
Sat Feb 16, 2013 11:34 pm
Sat Feb 16, 2013 11:34 pm











ملف شامل لطرق عجينة الفوندان واشكال التزيـــن

อ่านหัวข้อก่อนหน้า อ่านหัวข้อถัดไป Go down
ผู้ตั้งข้อความ
معلومات العضو
خليل احمد

خليل احمد

المدير العام

المدير العام
معلومات إضافية
عدد المساهمات : 4904
تاريخ التسجيل : 05/02/2013
معلومات الاتصال
https://nissaa.yoo7.com

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
ازيكم يا فتوكااااااات عاملين ايييييه؟



انا عارفة ان الموضوووع منقول بس انا قلت نتعلم منه
خصيصا اني صرت مهووووووسه اووي بحاجة اسمها عجينة الفوندان
وانا نوييت ان شاااااااااااء الله وباذن الله اطبقه بس في عيد الام هو النية بايته بس يامسهل


وصدفة شفت العجينة
لأنها فعلا تووووووحفة في الشكل والتزيين


واهي عجينة الفوندان


اما الكيك اختياري للجميع


اما تكون كيكة كراتين سهلة التحضير انا افضل بيتي كويكر


او اي نوع كيك عمل يد
والأمر اختياري للجميع
والعجينة شفت لها طريقتين لعملها


وقريبا جدا لي تطبيق انشالله
طريقة عمل عجينة الفوندان بالمارشيميلو


_______________________________________________
المقادير


مارشيميلو


ملف شامل لطرق عجينة الفوندان واشكال التزيـــن

وهتلاقوه في السوبر ماركت او في كارفور
وفيه منه الواااان وطبعا اختاروا اللون اللي يعجبكم
بس الافضل اللون الابيض عشان تقدري تلونيه براحتك
ملف شامل لطرق عجينة الفوندان واشكال التزيـــن


معلقة مايا
سكر بودرة ناعم و منخول
مسحة سمنة او زبدة


مافي مقادير محددة عشان كل واحدة تسوي حسب الكمية المطلوبة و هاتفضل تعجن و تزود لحد ما تتظبط العجينة في ايدها هي
الطريقة


تمسح وعاء بالسمنة او الزبدة و تحطي كمية المارشيميلو اللي عندك و عليهم معلقة المايا


و تدخلي الوعاء في المايكروويف لمدة 30 ثانية


تطلعيه و تقلبي و تكرري العملية لحد ما يبقى شكل الماشيميلو كذه


ملف شامل لطرق عجينة الفوندان واشكال التزيـــن

هاتبدأي تضيفي السكر البودرة و تقلبي بمعلقة ممسوحة بالسمنة لحد ما تتكون عندك عجينة


هاتمسحي الرخامة بتاعتك بسمنة و ترشيها بسكر بوردة و تنزلي عليها العجينة اللي بدأت تتماسك شوية


و تدهني ايدك كلها سمنة معلش استحملي احساس مش لطيف انا عارفه بس لاجل الورد


المهم هاتبدأي تعجني بايدك بقى و تضيفي سكر بودرة حسب الحاجه لحد ما تتكون عجينة متماسكة تماما و مش بتلزق خالص


بالشكل هذا



ملف شامل لطرق عجينة الفوندان واشكال التزيـــن

لو عاوزة تلونيها يبقى هاتستخدمي الوان طعام باللون اللي تحبيه و تعجني تاني لحد ما اللون يغلف العجينة تماما


في الاسواق هاتلاقي الوان احمر و اخضر و اصفر ممكن تخلطي لونين على بعض عشان يطلع لون جديد



http://up./get-ukjpss67.jpg?q=up/get-ukjpss67.jpg

بعد كده تفرديها بالنشابة و تكوني واخدة قياسات التورتة اللي هاتغليفيها
القطر و الاجانب عشان تفردي العجينة اكبر من التورتة عشان تغطيها كلها بالجوانب



ملف شامل لطرق عجينة الفوندان واشكال التزيـــن

طبعا عشان الفوندان يثبت على التورتة تكون مسحاها بشوية مربي صغيرين جدا او بكريمة الزبدة


و تزوقي بقى على كيفك و تعملي اشكال براحتك


و تطلع معاكي تورت شكلها تحفة زي كده


ملف شامل لطرق عجينة الفوندان واشكال التزيـــن

لو ماراح تستعملين العجينة في ساعتها ممكن تمسحي عليها بشوية سمنة او زيت بسيط و تغليفيها بالورق النايلون و تحطنيها في التلاجة لوقت الحاجة




يتبببببببببببببببببببع يا فتوكاااااات


منقوووووووووووووول

ขึ้นไปข้างบน Go down

ملف شامل لطرق عجينة الفوندان واشكال التزيـــن

อ่านหัวข้อก่อนหน้า อ่านหัวข้อถัดไป ขึ้นไปข้างบน
หน้า 1 จาก 1

Similar topics

-
» ملف شامل لطرق اعداد المعكرونة بالخطوات المصورة لايفوووتكم
» ملف شامل ، تكبير ، تصغير ، شد ترهلات ، نحافه ، ازالة الكرش ، شامل لكل الجسم
» عجينة المعكرونة بالصور 2013 , طريقة تحضير عجينة المعكرونة 2013
» عجينة القطايف
» ملف شامل للمكرونه بالصور بس والله كتير حلو مو معقول

Permissions in this forum:คุณไม่สามารถพิมพ์ตอบ
منتديات نساء نت :: أقسام الطبخ :: الحلويات الشرقية والغربية-

xml atom feed Rss 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 192 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 257 258 259 260
© phpBB | التبليغ عن محتوى مخالف